OVA BRITANSKA PRINCEZA VARLA JE MUŽA SA Bobom Živojinovićem! Prodaja LUKSUZNE VILE otkrila sočne detalje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 16:35

OVA BRITANSKA PRINCEZA VARLA JE MUŽA SA Bobom Živojinovićem! Prodaja LUKSUZNE VILE otkrila sočne detalje!

Nekadašnja teniska zvezda Slobodan i njegova supruga, balkanska diva Lepa Brena, kako pišu američki mediji, prodaju vilu na obali u Majamiju za 16,9 miliona dolara! Prodaja nekretnine otkrila je i vešto skrivanu, zabranjenu ljubav asa i noblesa!

Portal "New York post" navodi da bivši teniski as, koji je ranije tvrdio da je imao vezu sa princezom Dajanom krajem 1980-ih dok je još bila udata za princa Čarlsa, prodaje luksuznu nekretninu.

Boba Živojinović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jednom prilikom ispričao da je njegova veza sa Dajanom počela kada ga je gledala kako igra na Vimbldonu, nakon čega su postali "izuzetno bliski".

- Bila je izvanredna žena. Sa njom sam mogao da pričam  o svemu, i čak i male stvari sa njom su bile fascinantne - rekao je Boba.

Živojinović i njegova supruga Lepa Brena kupili su ovo imanje još 2012. godine. Kuća je sagrađena 1950. godine i nalazi se na samoj obali mora.

Vila u dvorištu ima i bazen, a u unutrašnjosti se nalaze dva kupatila, kuhinja, trpezarija i sve je ispunjeno stilskim nameštajem.

Oko njihove vile nalazi se mnoštvo luksuznih kuća koje su u vlasništvu javnih ličnosti. Ova luksuzna nekretnima ima 400 kvadrata, a procenjuje se da mesečno održavanje ovakvog imanja košta 2.000 dolara.

Inače, Lepa Brena je koristila svaku priliku da otputuje u Majami gde je punila baterije za nove radne poduhvate.

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- Volim Majami - napisala je pevačica u jednoj od objava sa ove atraktivne lokacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.