OVA 3 MUŠKARCA ČUVAJU LEĐA MILENI KAČAVENDI - Isplivalo i da li je kuma na lošem glasu: Ceo grad je zna...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2023, 02:38

OVA 3 MUŠKARCA ČUVAJU LEĐA MILENI KAČAVENDI - Isplivalo i da li je "kuma" na lošem glasu: "Ceo grad je zna..."

Procurilo u javnost!

Jedna od najaktuelnijih učesnica rijaliti programa "Elita", Milena Kačavenda poznata je kao miljenica mnogih opasnih momaka, o čemu je i ona sama pričala nekoliko puta u javnosti kroz medijska istupanja.

Sada Kačavendin prijatelj, Igor Stojaković prvi put u javnosti o njoj.

- Opasna, šta sad znači opasna? Pa evo, opasna je, u smislu ima supruga bivšeg i dva sina, to su tri muškarca, pa si već opasan. Da poznaje neki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svet, poznaje, kako se kaže, nije brao maline - rekao je on, pa dodao:

- Ja ne znam stvarno ko je taj svet, ali znam da je zna ceo grad i da se dobro kotira miljeu da govore da je lav, nije na lošem glasu, da je mogla da pozove sad neko da joj pomogne - rekao je on o Mileni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.