OTKUD TI Saša Lazarević Kudra upriličio boemsko slavlje povodom nove pesme i spota

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 13:59

"OTKUD TI" Saša Lazarević Kudra upriličio boemsko slavlje povodom nove pesme i spota

Interesantno je da se u spotu za ovu pesmu pojavljuju i voditeljka emisije "150 minuta" na TV Prva Kristina Iglendža, kao i glumac Milan Bosiljčić, kog gledamo u seriji "Igra sudbine".

Saša Lazarević Kudra godinama je prisutan na muzičkoj sceni, a iako se nije mnogo medijski eksponirao, posetioci Skadarlije sigurno su ga upamtili.

Pevač je juče predstavio spot za svoj novi singl koji se zove „Otkud ti“.

Na promociji u intervjuu sa medijima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kudra je istakao kako reaguje kada od publike ne dobije povratnu reakciju na svojim nastupima i da li se tada razočara u publiku, s obzirom na to da je jedan od najpoznatijih beogradskih pevača.

- Ja nemam taj problem ako vidim da publika ćuti i ne reaguje, ili reaguje, ali su malo u grču. Transparentno uzmem, pošto mi je mikrofon oruđe za rad: “Poštovani gosti, jesmo li mi došli da se ovde proveselimo ili ste baš toliko gladni da morate jesti ili ću ja da sačekam da jedete, pa ćemo posle nastaviti da se veselimo?” I onda posle dođe aplauz – otkrio je Kudra kako se snalazi u takvim situacijama i dodao kako se poznati pevači ponašaju na njegovim nastupima u Skadarliji:

- Poznati pevači ostavljaju dobar bakšiš u kafani.Kompletan intervju sa Kudrom pogledajte u videu ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.