OTKRIVENO ŠTA ČEKA ANU I ZVEZDANA: Prema PREDVIĐANJIMA, Anđeli sledi teška budućnost - Iskidaće se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2023, 15:00

OTKRIVENO ŠTA ČEKA ANU I ZVEZDANA: Prema PREDVIĐANJIMA, Anđeli sledi teška budućnost - Iskidaće se!

Zna se i tačan datum.

Voditeljka Jovana Jeremić ovog jutra je ugostila glumicu Evu Ras, astrološkinju Lunu i kolegu novinara, a svi su komentarisali ljubavni trougao u Beloj kući, koji čine Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić.

- Kako ste? - pitala je Jovana na samom početku.

- Još sam živa. 82 godine i 42 dana. Ne znaju vaši gledaoci koliko stepenica ovde treba proći. Sedela bi Mira Banjac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovde, ali ona ne može po stepenicama. Pratim "Zadrugu". Na strani sam Anđele, ne mogu nekome u 2023. godini da zameram nekome što voli s*ks i da morališem, meni je to normalno. Hormoni joj cure sa svih strana. Noćas sam ih gledala i bilo mi je žao. ja sam bila u rijalitiju, rijaliti je uznapredovao, ali glavna osobina se nije promenila, svi imaju taktike. Neko je posavetovao Anđelu da smatra sebe viškom jer je brak svetinja, a nema veze što se raspao brak pre nje. Ali oporaviće se ona do 14. februara - odgovorila je Eva.

- Meni su tu oni isti, ne osuđujem nikoga. On je klasična Škorpija, šta je naumio, to će da uradi. Voziće se na 2 stolice do poslednjeg dana. Smatram da Anđeli nije opravdano to zbog hormona, treba da vodi računa o reputaciji, nismo životinje. Ana i Zvezdan su prilično slični, zato su dugo zajedno, samo drugačije pokazuju svoju unutrašnjost. On sad balansira sa Anom, polako sleže, ona dobija mrvice sa stola. Kad se umiri, ide drugi talas. Od 20. februara do 10. maja će imati tako izazovne situacije, da će se potući sa nekim. Očekujem cirkus tamo. Kažu karma je k*čka. Ne, ona je fina gospođa koja te sačeka iza ćoška. Šta su zakuvali, moraće da kusaju - rekla je Luna.

- Šta su se sve zalepile na njega, šta ima u tom Zvezdanu Slavniću? - pitala je Jovana.

- Vi Škorpije možete biti lepi, ružni, mršavi, debeli, ali imate harizmu. Kao magnet koji privlači i plaši u isto vreme. Žene koje nisu sazrele će se zalepiti. Svi oni tamo prave kompromis sa sobom, to znači biti napola srećan, ali opet će se oni sresti sa karmom. Na kraju ostaju Zvezdan i Ana, Anđela će se iskidati - istakla je Luna.

- Ja kao glumica gledam Anu. Ona je prosto fenomenalna, ona prosto plače i jede. I sinoć kad je završila sa Darkom, ona je jela. Onda je i on plakao, ona ga je nudila da jede, valjda su jeli oboje. Zacrtali su neke ciljeve, onda kad ih urade, mogu da jedu. Kad ste emotivno potreseni, nema tog emotivnog stanja da ćete izvaditi zalogajčić i jesti - dodala je Eva.

- Anđeli prija pažnja, pripremila se na to, prijaće joj kad izađe, Zvezdan joj više ne treba - dodao je novinar.

- Ona je pobednica. Ja je ne osuđujem - istakla je glumica.

- Kakvi će aspekti biti za Dan zaljubljeni? - pitala je Jovana.

- Lepi generalno. Tu će zbog Plutona i svega biti i intimiziranja i svađa... Očekujem sve i svašta. Kao i ovaj Merkur koji prelazi preko Plutona, svi smo bili prepodne jedni, a popodne drugi. Malo je konfuzno, sve ima svoje, ali sve prođe - dodala je Luna.

- Korisno je videti Zvezdana Slavnića u rijalitiju, da shvatite šta je ljubav, a šta ne - rekla je voditeljka.

- U tom trouglu samo Ana voli, ali to će skupo da plati - rekla je astrološkinja.
Pogledaj vesti o: Eva Ras

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.