OTKRIVENO SA KIM JE MAJA MARINKOVIĆ: Bilala precrtala gumicom, a sa sobom ponela gomilu stvari

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 17:26

OTKRIVENO SA KIM JE MAJA MARINKOVIĆ: Bilala precrtala gumicom, a sa sobom ponela gomilu stvari

Ali to nije sve!

Bivša takmičarka rijalitija "Zadruga", Maja Marinković sinoć je zapalila društvene mreže kad je objavila snimak sa muškarcem, kojem se ne vidi lice, ali na sebi ima veliku tetovažu krila, koju njen dečko Bilal Brajlović nema.

Pošto je uz snimak stavila pesmu "Neverna" i napisala: "Izvini, Biki", svi su shvatili da ga je na taj način otpisala.

Kako su svi čekali njen sledeći potez, a Maja se na mrežama nije oglašavala, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ipak je njen otac, Radomir Marinković, to uradio u njeno ime.  Taki je objavio kako se njih dvoje voze kolima i pevaju.

Otac i kćekra nisu bili sami, sa njima je bio i pas Leo. Jedan detalj svima je privukao pažnju, a to je da je zadnje sedište bilo prelavljeno stvarima, pa se mnogi pitaju da li se Marinkovićeva negde seli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.