OTKRIVENO: Ovaj pevač je bio ADMIN na Aleksandrinom Instagramu dok je u Zadruzi RATOVALA sa Davidom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENO: Ovaj pevač je bio ADMIN na Aleksandrinom Instagramu dok je u Zadruzi RATOVALA sa Davidom

Spremaju novi projekat...

Nakon diskvalifikacije iz rijalitija "Zadruga 2“, posle čega je ipak pomilovana, Aleksandru Subotić su na društvenim mrežama dovodili u vezu sa pevačem Stevanom Sekulićem, sa kojim se ona družila u toku pauze i sa kojim je snimila i spot.

On kaže da su njih dvoje još uvek u dobrim odnosima, ali i da je, uz druge admine, održavao njen Instagram tokom drugog boravka na imanju u Šimanovcima.

- Sa Aleksandrom sam u odličnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosima, bili smo na vezi i viđali se sve vreme pre njenog povratka u Zadrugu. Kad je ušla, bio sam joj podrška, takođe sam adminima pomagao u vođenju njenog instagram profila - rekao je Stevan za portal "nemazabranjenih" i dodao:

Vežite se, polećemo... 🙊🤭😘 . . . . @sandrasuboticss #aleksandrasubotic #stevansekulic #serbiansinger #zadruga #newsong #idjvideos #soon

Објава коју дели STEVAN SEKULIĆ (@stevansekulic) дана 17. Феб 2019. у 12:58 PST

- Ni nakon "Zadruge" se ništa nije promenilo, dogovarali smo da se vidimo, ali zbog njenih obaveza, putovanja, a i mojih nastupa, nismo mogli da se uklopimo. Mada, otkriću samo detalj, spremamo novi projekat koji će sigurno razbiti trending.

Da podsetimo, Aleksić je u toku "Zadruge" demantovao spekulacije da su Aleksandra i on imali ljubavnu priču.

😏

Објава коју дели STEVAN SEKULIĆ (@stevansekulic) дана 5. Авг 2019. у 6:56 PDT

- Iznenađen sam pre svega što me neki predstavljaju u takvom kontekstu. Ne znam čemu sve to jer Aleksandra i ja nikada nismo bili zajedno već smo drugari - rekao je tada Stevan.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.