OTKRIVENI DETALJI BORBE SA OPAKIM VIRUSOM - Glumicu spasila PRAVOVREMENA REAKCIJA ginekologa

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 16:18

OTKRIVENI DETALJI BORBE SA OPAKIM VIRUSOM - Glumicu spasila PRAVOVREMENA REAKCIJA ginekologa

Otkrila detalje!

Glumica Jelena Veljača na Instagramu je priznala da je kao dvadesetogodišnjakinja imala HPV.

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

- Bila sam dvadesetogodišnjakinja i nisam znala što HPV znači. Godinama sam se borila s upalama i lošim nalazima, dok nisam upoznala pravu ginekologinju koja mi je i promenila i spasila život pravom terapijom i pravovremenom reakcijom. Ali, samo njoj dugujem svoje zdravlje, dete, mir, i odlične papa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nalaze već 15 godina. - napisala je ona.

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

- Mnoge devojke i dan danas ne znaju što je HPV, ali ovakvi momenti mira kao ovaj sa slike od prošlog vikenda postaju nemogući jer se boriš sa strahovima, infekcijama, teskobom - napisala je na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.