OTKRIVEN DATUM ULASKA? Isplivala TAJNA informacija - Na OVAJ DAN Tortina žena ULAZI U ZADRUGU...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVEN DATUM ULASKA? Isplivala TAJNA informacija - Na OVAJ DAN Tortina žena ULAZI U ZADRUGU...

Datum je simboličan...

Zilha Fetić, supruga Edisa Fetića, nazvanog "Gospodin Torta", je privukla veliku pažnju javnosti, kada ju je javno muž, sa kojim ima troje dece, prevario sa Draganom Mitar, sa kojom se navodno viđa već dve godine, a kako saznajemo, sa svojom ženom je razdvojen tek 4 meseca, mada  je i to upitno, jer ga je baš ona ispratila u rijaliti.

A post shared by Zilha Karišik Fetić (@zzilhaaa) on Oct 14, 2019 at 1:09am PDT

Kako se zakuvala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njihova priča i Dragana je sa Vladimirom Tomovićem od sinoć potrčko, te spavaju zajedno u izolaciji, gde je došlo do vrlo bliskih odnosa ponovo među njima, tako i javnost spekuliše o ulasku Edisove žene. U nekoliko navrata je i sam Gospodin Torta napomenuo "videćete je", a što bi značilo da će, kako sumnjaju fanovi, i ona se pridružiti svom suprugu u Beloj kući.

👄😍💝

A post shared by Zilha Karišik Fetić (@zzilhaaa) on Jul 26, 2017 at 3:23pm PDT

Na internetu Fejsbuk mreži je osvanuo komentar tačnog datuma ulaska Zilhe Fetić:

- Zilha ulazi 12/16/19 na jedan dan, godišnjica braka, love is in the air - pisalo je u komentaru, što bi značilo da ona ulazi simbolično baš na godišnjicu braka sa Edisom Fetićem.

Da li je ova informacija tačna, videćemo 16. decembra.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.