OTKRIVAM SVE INFORMACIJE... Dejan Dragojević pred sam početak Elite odlučio da progovori - Evo šta zna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2023, 13:20

"OTKRIVAM SVE INFORMACIJE..." Dejan Dragojević pred sam početak "Elite" odlučio da progovori - Evo šta zna!

Nova sezona samo što nije počela.

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević je nakon rijalitija ostao u kontaktu sa pojedinim učesnicima, ali ne sa mnogima.

Među malobrojnim nekadašnjim zadrugarima, u krugu Dejanovih prijatelja našao se Marko Đedović, učesnik rijalitija, a kasnije i jedan od voditelja ovog formata.

Njih dvojica su u kontaktu i često razmenjuju poruke, a kako je Đedović potvrđen od strane produkcije kao takmičar "Elite", Dragojević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odlučio da se našali na račun svog prijatelja.

- Ko od novih ulazi u "Zadrugu 7" i želi da se svađa, i trebaju mu info, neka se javi... Dajem informacije o Đedoviću, imate vremena do ponoći - poručio je Dejan na svom Instagram storiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.