OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Keba konačno progvorio o RECEPTU za mladalački izgled - evo u čemu je CAKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 22:21

OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Keba konačno progvorio o RECEPTU za mladalački izgled - evo u čemu je CAKA!

Nećete verovati čime se umiva!

Poznato je da Dragan Kojić Keba veoma vodi brigu o svom fizičkom zgledu, pa ga tako često možemo videti u javnosti sa ogledalcetom, na kom posmatra da li je u svakom trenutku sa njegovim licem sve u redu.

On dosta pažnje posvećuje upravo nezi lica, a iako je ovo nailazilo na neslane šale, pevač se ne libi da govori o tome. Sada je otkrio i svoju dnevnu rutinu kada je koža lica u pitanju, kao i svoje male tajne.

- Teško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi pada recimo kada moram da stavljam puder zbog snimanja i emisija. Preporučujem generalno što manje šminke jer i na druge načine lice može da izgleda zategnuto i sveže. Ima tu raznih caka! Na primer, ja se umivam sapunom od maslinovog ulja koji, koliko god da ispiram ostavlja trag ulja koje je lekovito za lice. Jedno vreme sam praktikovao da se umivam kiselom vodom jutru, čim se probudim. Od tih sastojaka u gaziranoj vodi lice se dodatno ispilinguje i zateže. Ne treba to činiti baš svakog jutra, ali povremeno da, zapravo samo kao piling. Kada to završim koristim kremice - otkrio je pevač za domaće medije.

Dugogodišnje iskustvo Kojića je naučilo da je za lepotu presudan i unutarnji osećaj, zbog čega mnogo pažnje posvećuje održavanju duhovne forme, a ne samo fizičke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.