OTKRILA - OVAKO ĆE OSMAKČIĆI ZAVRŠITI?! Porodici koja je OBMANULA NACIJU se ne piše dobro: Od njih će...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2022, 16:39

OTKRILA - OVAKO ĆE OSMAKČIĆI ZAVRŠITI?! Porodici koja je OBMANULA NACIJU se ne piše dobro: "Od njih će..."

Otvoreno je rekla sve!

Jovana Jeremić demonstrirala šta porodicu Osmakčić, koja je lažirala smrt Franje Osmakčića, šta od njih mogu da očekuju.

Stefan Milošević Panda je bio gost u ''Novom jutru'', gde je pričao o porodici Osmakčić i lažnoj smrti Franja Osmakčića.

Panda je ovom prilikom rekao da su Osmakčići bolesna porodica i da ovako morbidnu stvar ne bi mogao niko da uradi, kao i da se aktivno traga za Mateom koju su Osmakčići pretukli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u osmom mesecu trudnoće, otkada se njoj gubi svaki trag.

S obzirom na sve to, Panda je istakao i da bi Viktorija Mitrović trebalo da se plaši za svoj život, te da je ekipa emisije ''Pitam za druga'' izvukla sve podatke o učešću Marka Osmakčića u ''Zadruzi 5',' koji nisu uopšte reprezentativni i dokazuju da je on ozbiljan nasilnik.

Za sam kraj, Milošević je pružio Jovani Jeremić cediljku i limun i zamolio je da demonstrira kako će na sudu završiti porodica Osmakčić, koju su između ostalog nazvali porodica Mengele.

- Evo ovako će Osmakčići završiti, biće isceđeni, od njih će ostati samo kora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.