OTKRILA ISTINU - Katarina Živković se zbog OVIH VESTI povlači sa scene: Ovo je moje prvo oglašavanje i poslednje gostovanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 23:52

OTKRILA ISTINU - Katarina Živković se zbog OVIH VESTI povlači sa scene: "Ovo je moje prvo oglašavanje i poslednje gostovanje"

Odlučila je da o tome progovori.
Pevačica Katarina Živković, se u poslednje vreme našla u žiži javnosti zbog navoda da je u drugom stanju. Dugo se pevačica o ovome nije oglašavala, ali je na svom Instagram nalogu postavljala fotografije koje su slutile na to.
Komentari njenih pratilaca su uvek aludirali na to da su navodi tačni, a pevačica je sada odlučila da se oglasi po ovom pitanju.
Posle čestitki koje je dobila, odlučila je da svima objasni situaciju.
- Ovo je moje prvo oglašavanje i poslednje gostovanje, jer se povlačim. Imala sam strah od toga da sve bude u najboljem redu, pa sam rešila da se povučem i hvala svima na tome koji su me ispoštovali. Trudna sam i u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.