OTKRILA DA JE U DETINJSTVU BILA NAPUŠTENA: Anđela se kroz suze prisetila samoće - roditeljima poslala PORUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 03:10

OTKRILA DA JE U DETINJSTVU BILA NAPUŠTENA: Anđela se kroz suze prisetila samoće - roditeljima poslala PORUKU

Smogla je snagu, da progovori na ovu temu...

U Beloj kući je nastao pravi haos, budući da je u toku emisija "Pitanja novinara", a oni su spremni da saznaju svaki segment zadrugarskih međuljudskih odnosa. Na tapetu je tokom večeri bila Anđela Đuričić, kojoj je u jednom momentu postavljeno veoma lično pitanje.

- Mnogima je čudno to što devojka tvojih godina nema prijatelje. Zašto je tako? - upitao je Darko.

- Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Popadije, koju si pomenuo i još jedne devojke. One imaju decu, porodicu, i posao. Ja nemam s kim da idem u grad. Odvojila sam se tad od društva. Nisma mogla da da se posvetim prijateljima, jer sam tokom srednje škole doživela jako težak period. Nisam imala drušvo za izlaske, jer sam se okupirala poslom i porodicom. Preskočila sam malo svoje godine. Provod mi nije bio na prvom mestu - započela je Anđela tužnu priču o sebi.

- Da li te brine način na koji će te posle ove ''Zadruge'' videti drugi muškarci? - upitao je Darko.

- Ne, jer sam za kratak period naučila lekciju. Dalje mogu da nastavim bez kompleksa i sa samopouzdanjem. Nisam volela i poštovala sebe koliko je bilo potrebno. Ne želim da procenjujem sad neke stvari. Želim da budem dosta opreznija, lukavija i mudrija i sve ono što nisma bila pre njega - rekla je Anđela.

- Približava se 6. maj. Da li ga jedva čekaš, ili strepiš od tog dana? - postavio je naredno pitanje novinar.

- Nadam se da će biti sve kako treba. Ako je razlog zbog čega mi roditelji nisu poslali veza sa Zvezdanom, onda očekujem čestitku. Ako ne stigne, to je znak da su trajno ljuti na mene. Čekaću da izađem, pa ću videti. Prošle godine nisma dobila čestitku, a ketering jesam - zaključila je Đuričićeva.

Detaljnije na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.