OSVANULA INTIMNA FOTKA ZVEZDANA I ANĐELE - Ona izbacila jezik, a Slavnić u transu! Najviše vole u liftu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 07:43

OSVANULA INTIMNA FOTKA ZVEZDANA I ANĐELE - Ona izbacila jezik, a Slavnić u transu! Najviše vole u liftu! (FOTO)

Ne odvajaju se!

Zadrugarski par Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su nedavno iz šeste sezone, a Anđela svakodnevno objavljuje njihove zajedničke trenutke u spoljnjem svetu.

Kako se čini po objavama, ovo dvoje najviše vremena za fotkanje nalaze u liftu.

Ljubavnici su nakon napuštanja imanja u Šimanovcima skrovište pronašli u luksuznom delu Novog Beograda, gde Zvezdanov otac, Moka Slavnić, poseduje stan. Kako sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imaju pristup svojim telefonima, bivša zadrugarka ne prestaje da objavljuje intimne fotografije Slavnićem.

Naime, Đuričićeva je na društvenoj mreži Instagram otkrila da se od Zvezdana ne odvaja, te je sada osvanula i njihova fotka iz lifta, gde su šaljivo napravili grimase. Iako su mnogi mislili da će Slavnić, žargonski rečeno, šutnuti Crnogorku nakon rijalitija, njihova ljubav i dalje opstaje i van zidina imanja u Šimanovcima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.