OSTALI BEZ MEDENOG MESECA: Zbog ove VAŽNE STVARI, Ljuba Perućica i Katarina ne mogu da uživaju u braku

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTALI BEZ MEDENOG MESECA: Zbog ove VAŽNE STVARI, Ljuba Perućica i Katarina ne mogu da uživaju u braku

Ljuba je vredan i odgovoran.

Ljuba Perućica oženio se par dana. Njegova žena i on imali su svadbu iz snova, ali na medeni mesec neće ići  odmah nakon venčanja, kao što to obično biva.

Pevač je odlučio da pre nego što ode na bračno putovanje, završi svoje poslovne obaveze.

- Nažalost ili na sreću, moj raspored je bio prebukiran mesecima unapred i nisam mogao da otkazujem nastupe koji su dogovoreni jos pre šest meseci, godinu dana. Ja sam profesionalac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nikada iz privatnih razloga ne zapostavljam svoju pubilku. Zato sam odlučio da sada odradim sve svirke koje su mi menadžeri zakazali, da ispromovišem ovu pesmu koja je moj poklon Kaći, a na medeni mesec ćemo ići početkom 2020. godine - poručuje Perućica i dodaje da će putovati na neku egzotičnu destinaciju.

Kada u gomili cveca ugledas najlepsi cvet 🌹😊♥️ . . #love #couple #couplephotography #couplegoals #couplelove #grey #fashion #style #photostyle #instastyle #instagood #instalike #instasmile #instafashion #photooftheday #photography #mensfashion

A post shared by Ljuba Perucica (@ljubaperucica) on Sep 21, 2019 at 3:06am PDT

- Još ne znamo gde ćemo tačno otputovati, ali se razmišljamo između Maldiva, Tajlanda i Zanzibara. Ma gde da odemo, biće nam prelepo, jer najviše volimo kada smo zajedno - zaključio je Ljuba.

BONUS VIDEO: "To ne znači da sam MANJE ŽENA!" Izjava naše poznate glumice dići će Srbiju na noge (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Perućica nema vremena za medeni mesec

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2019

“Zvezda Granda” Ljuba Perućica nastavlja da radi punom parom, iako se oženio pre samo pet dana. Mladi pevač nema vremena za medeni mesec, jer je u dogovoru sa svojom suprugom Katarinom odlučio da promoviše novu pesmu koja nosi simboličan naziv “Dolazi naše vreme”. Ovo je prva balada u...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.