ORIGINALNO: U kojoj ulozi Ivan Ivanović najavljuje novu sezonu emisije?

Izvor: NaDlanu.com, 04.Sep.2013, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORIGINALNO: U kojoj ulozi Ivan Ivanović najavljuje novu sezonu emisije?

Od voditelja "Prve" televizije smo navikli da bude kreativan, a čini se da će nas dobro nasmejati u novoj televizijskoj sezoni.

Ivan je na svom tviter profilu postavio nekoliko fotografija sa snimanja nove špice i kadrova emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" koja se emituje svakog petka, pa je sada svima jasno da ćemo ga gledati u još neviđenom izdanju.Naime, on i njegova ekipa postali su Spartanci, što podrazumeva i oblačenje u tom stilu. A kako ovaj antički narod nije imao >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << običaj da muškarci budu u odeći koja mnogo pokriva telo, na fotografiji možemo da vidimo polugole članove Ivanovog kreativnog tima, kao i muzičke pratnje. Oni u rukama drže velike okrugle štitove, kao i autentična koplja iz tog vremena.Ivan je posebno izdvojio fotografiju sa svojim asistentom Banetom i naglasio da su spremni za novo ludilo.Šta su radili Ivanovićevi Spartanci i kako se završila ova priča, ostaje da nam da vidimo u novoj sezoni emisije "Veče sa Ivanomm Ivanovićem"Izvor: Alo!

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

This is Sparta: Ivan Ivanović spreman za novu sezonu!

Izvor: Svet, 04.Sep.2013

Od voditelja “Prve” televizije smo navikli da bude kreativan, a čini se da će nas dobro nasmejati u novoj televizijskoj sezoni. Ivan je na svom Tviter profilu postavio nekoliko fotografija sa snimanja nove špice i kadrova emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” koja se emituje svakog petka,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.