ORANGUTANKO, NEMAŠ ŠANSE KOD MENE Asmin Durdžić udario na Žanu, pomenuo i Vladimira Tomovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 12:50

"ORANGUTANKO, NEMAŠ ŠANSE KOD MENE" Asmin Durdžić udario na Žanu, pomenuo i Vladimira Tomovića!

Ne da na svoju bivšu.

Nakon što je bivša rijaliti učesnica Žana Đorđević Omnia potkačila u poslednjem intervjuu Staniju Dobrojević, Stanijin bivši imao je štošta da joj odgovori.

- Ne mogu da shvatim, taman posla još da razumem, a kamoli da prihvatim kao zdravorazumski da neko ko ima godina i iskustva kao Stanija pre toga nije jasno ispitala situaciju sa kim ulazi u ozbiljnu emotivnu vezu, pravljenje porodice i dece je ozbiljan korak ka životu. Propusti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se svima dešavaju, ali ovo je previše kratak vremenski period za takav propust. Takve propuste sebi kao ozbiljnoj ženi i dugogodišnjem rijaliti igraču nije smela da dozvoli. Pre mislim da Stanija na ovaj način želi da se vrati svojoj rijaliti karijeri i da je ovim postupkom i suočavanjem sa Aneli htela da pokaže kako je i dalje aktuelan rijaliti igraš, što "poštujem", to mi definitivno više tako izgleda, ona mi nikako ne izgleda kao zaljubljena žena - rekla je Žana za Pink.rs, da bi joj kasnijeAsmin uputio grozne prozivke.

- Žana ima kompleks nebitnostii želju za medijskom pažnjom pa našla da komentariše i kači se na mene i Staniju, nije joj pomoglo što se vukla sa Stanijinim bivšim, ostala je nebitna majmunica - napisao je Asmin na svom Instagram storiju.

- Kiklope, ti se svugde trpaš što se sa Stanijom nekada povezivalo i sad se još na mene kačiš, pa ne vodam ja majmunice i odmah da znaš da nemaš nikakve šanse kod mene jer mi ličiš na orangutansko d*pe! Ni za sto života nećeš da budeš Stanija! Živiš za dan kad možeš da prokomentarišeš Staniju i mene za jedan članak, sad ću ti ja napraviti naslovnu stranicu - dodao je Asmin uz Žaninu sliku sa Vladimirom Tomovićem, Stanijinim bivšim.

Žana se povodom ovih prozivki još uvek nije oglasila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.