OPROSTILA SE SA PUBLIKOM PROŠLE NEDELJE: Tina Tarner je predosetila svoju smrt? Bila je jako bolesna

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 21:37

OPROSTILA SE SA PUBLIKOM PROŠLE NEDELJE: Tina Tarner je predosetila svoju smrt? Bila je jako bolesna

Poslednjih godina ponovo je doživela mnoge teške trenutke.

Tina Tarner je preminula danas u 83. godini života.

Ona je preminula u svom domu u blizini Ciriha, u mestu Ku.

Osamdesetjednogodišnja pevačica protekle sedmice je objavila da se povlači iz javnosti, budući da je teško bolesna. Publici se odužila dokumentarnim filmom "Tina", koji prati njen privatni i profesionalni život, uz arhivske materijale, stare snimke i njeno lično svedočenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako se borila da opstane u svetu muzike, uprkos mračnim stvarima koje je pretrpela.

U aprilu će u prevodu na srpski jezik biti objavljena i knjiga "Moja ljubavna priča" u izdanju "Sezam buka", u kojoj Tina Tarner govori o protekle dve decenije svog života u Švajcarskoj, uz svoju najveću ljubav - Ervina Baha, kog je upoznala još 1986. godine u Nemačkoj. Za njega se udala u 73. godini, nakon veze koja je trajala 27 godina.

Pored bolesti, moždanog udara i raka, pre nekoliko godina izgubila je i sina koji je izvršio samoubistvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Život Tine Tarner nije bio nimalo lak: Trpela nasilje u braku pa pokušala da se ubije

Izvor: B92, 24.Maj.2023

Slavna pevačica Tina Tarner preminula je danas u svom domu u Cirihu u 83. godini...Za ženu punu energije, velikog osmeha, dostignuća i velikih hitova - Tinu Tarner zna čitav svet, ali ne i za trnovit put koji joj je život servirao...Detinjstvo..Ana Me Bulok, poznatija po imenu Tina Tarner, rođena...

Nastavak na B92...

Zašto je Tina Tarner važna za istoriju popularne muzike?

Izvor: Danas, 24.Maj.2023

Danas, 24. maja, preminula je Tina Tarner, jedna od najznačajnijih pevačica u istoriji rok i pop muzike. Imala je 83 godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.