OPLJAČKAN ZVEZDAN SLAVNIĆ! Prijavio napad, usledila hitna reakcija nadležnih organa - ovo su detalji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 13:07

OPLJAČKAN ZVEZDAN SLAVNIĆ! Prijavio napad, usledila hitna reakcija nadležnih organa - ovo su detalji!

Nije se izjasnio o sumi novca!

Bivši zadrugar, Zvezdan Slavnić, je rešio da iskoristi svoju popularnost i da zarađuje tokom igranja mečeva na Tiktoku. fanovi mu šalju razne poklone na pomenutoj društvenoj mreži i na taj način mu uplaćuju novac.

On inače svakodnevno snima lajvove i druži se sa svojim pratiocima.

 Međutim, Zvezdan je sada priznao da mu je neko haovao profil i da mu je pokrao novac i da je zbog ovog problema sa nalogom pauzirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri dana sa snimanjem. On je ovaj napad prijavio Tiktoku i oni su hitno reagovali na ovu njegovu primedbu.

- Pre 10, 15 dana su neki hakeri mi skinuli pare sa računa i onda smo mi to prijavili. Tek posle deset dana mi se javljaju ujutru, prekjuče u pet ujutru i ugase mi... Imam nalog, ali ne mogu da uđem. Tako da su ceo dan gledali, juče se javili da su svi podaci u redu i čekamo 24 sata, onda su mi poslali nalog. Tako da tri dana nisam uzeo - rekao je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.