OPERISAN Darko Lazić: Pevač se podvrgao još jednoj intervenciji! Evo kako se sada oseća!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2023, 15:25

OPERISAN Darko Lazić: Pevač se podvrgao još jednoj intervenciji! Evo kako se sada oseća!

Neko vreme neće nastupati!

Kako domaći mediji navode, Darko Lazić je danas operisan i uspešno se oporavlja nakon hirurške intervencije.

Pevač se sada podvrgnuo operaciji zatezanja kože, a njegova supruga Katarina, tvrdi da se dobro oseća i da mu sada sledi mirovanje.

- Darko je operisan, intervencija je prošla dobro. Darko se dobro oseća. Sada sledi mirovanje i oporavak od tri nedelje, koliko i pauzira sa nastupima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Posle pauze nastavlja sa nastupima i snimanjima pesama i spotova za novi album koji izlazi uskoro i sigurna sam da će se njegov trud isplatiti i da će ljudi koji vole da ga slušaju biti oduševljeni novim albumom i svakom pesmom koja će se naći na njemu - rekla je Katarina.

Da podsetimo, Darko Lazić se svojevremeno podvrgnuo operaciji smanjenja želuca, nakon koje je drastično smršao.

On je skinuo više od 109 kilograma, a sada je rešio da zategne višak kože koji je postojao na njegovom telu.

- Izgubio sam mnogo kilograma i zbog toga mi baš visi koža. Moram što pre na operaciju zatezanja, uskoro ću sve to rešiti - rekao je nedavno Lazić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.