OPA, VODITELJKA RAZOTKRILA DUPLU PRELJUBU! Oženjeni učesnik je pao - sa zauzetom pevačicom imao nešto i PRE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2023, 22:03

OPA, VODITELJKA RAZOTKRILA DUPLU PRELJUBU! Oženjeni učesnik je pao - sa zauzetom pevačicom imao nešto i PRE?!

Bela kuća se trese...

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" stiglo je pitanje za Nikolu Lakića i Mionu Jovanović. Njih dvoje su objasnili zbog čega su se iznenada distancirali jedno od drugog i prestali da se druže, a pre toga su bili jako bliski i provodili su dosta vremena zajedno, zbog čega su mnogi posumnjali da su se među njima rodile emocije, a nova voditeljka je pitanjima znatiželjnih gledalaca otkrila nove detalje.

- Smetao mi je onaj kadar na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Elitoviziji", ne želim to povezivanje. Prosto sam odlučila da treba malo da se distanciram, videla sam da se pravi i on lud da prolazi i da njemu to odgovara - govorila je Miona, a Lakić se složio sa njom:

- Slažem se! Njena odluka. Ja sam u par navrata otkrio da može i sa kumom sa kojom se druži da se napravi priča. Osudite me, pričajte kako vi vidite iz vašeg ugla. Ja sam posle tog kadra bio frapiran. Ja sam video kadar, svi su rekli da je izraz na njenom licu bio drugačiji, nisam ja kriv - pričao je Nikola.

- Primetila sam da se oboje neobično ponašaju. Ako bi samo tako gledali kadriranje, ja od kad sam ušla spavam sa drugim muškarcima u krevetu, sa Nemanjom, Urošem, Sanjinom. Videli ste klip za Sanjina, kad sam ja videla rastopila sam se, ali da se vratimm na Mionu ona je rekla da su se upoznali spolja, spojio ih je novinar - govorila je Kačavenda.

- Rekla sam da mi je samo novinar rekao moj drugar ulazi - dodala je Miona.

- Ona je rekla totalno drugu priču, da ti nju štitiš, da je videla da se potpuno drugačije ponašaš u odnosu na nju - nastavila je Kačavenda.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.