ONA NIJE MAJA Janjuš se ogradio od veze sa Aneli, Uroš stao u odbranu Ahmićeve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 18:21

"ONA NIJE MAJA" Janjuš se ogradio od veze sa Aneli, Uroš stao u odbranu Ahmićeve!

Ne može više da se zaljubi.

Voditeljka je tokom emisije "Gledanje snimaka" najavila prvi video klip učesnicima na kom su imali priliku da vide kako Marko JanjuševićJanjuš priča da mu je Aneli Ahmić posebna.

- Čovek je na velikim mukama, baš mu je teško, tu smo ga kao drugovi posavetovali. On je dao sam sebi reč da se ništa neće desiti u ovoj sezoni, nije očekivao to i sada je na teškim mukama da li će moći da odoli i da održi svoju reč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Samir, sa kojim Janjuš priča na klipu.

- Janjuša dobro poznajem, on sada sve kroz šale i tako nešto. To da se sprdaju na ovaj način kao: , tako jadno i bolesno, mizerno. Odvratno mi je ovo. Rekao je Janjuš u jednom momentu. Ovde je jasno da se zezaju i pričaju, Janjuš govori pomozi devojci, jeste zezancija bila, ali mi je bilo loše za čuti - rekla je Aneli.

- Svaki dan je hvalim. Ja nisam zaljubljen i ne mogu da se zaljubim. Jednostavno, ja tako ranije kada sam pravio ta sr**a ja bih samo da izj**m tako nešto sa strane. Ja nju ne gledam kao sek**alni objekat, ja je nisam tako zgotivio i zavoleo. Ja sam razmišljao sa ostalim devojkama kako bih ga stavio, ali meni ona kad kaže: "Džedović, Dže si?", mene to radi. Kažem da je zgodna i atraktivna, ali je ne gledam na taj način. Sa svima sam dobar, tako će biti do kraja, ovo kada vidiš da se mazim i grlim, to je prirodno - rekao je Janjuš.

- Janjuš se boji da mu se ne ponovo greške iz prethodnih veza, Aneli nije Maja, treba da se prepusti i da ne treba da krije emocije. On je itekako u nju zaljubljen i vidi se ta hemija između njih dvoje. Vidi se na koji način on nju gleda i grli, kakve joj reči govore i kako je oslovljava. Treba da ima mu*a i da prizna da ima emocije. Oni su zreli ljudi, ostvareni su na svim poljima - ubacio se Uroš.

- Ako ćemo ovako da budemo baš ozbiljni skroz, Aneli i ja bi najbolje bilo kada se ovo završi, da sednemo napolju i da se dogovorimo... - rekao je Janjuš.

Celokupan snimak možete pogledati ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.