ONA MENE MRZI! Stefan nakon svađe sa Milicom pričao sa Matorom: OTKRIO DA LI SU SE LJUBILI!? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ONA MENE MRZI!" Stefan nakon svađe sa Milicom pričao sa Matorom: OTKRIO DA LI SU SE LJUBILI!? (VIDEO)

Matora je ovo želela da zna!

Nakon sastanka koji je bio tokom ovog popodneva, kada su zadrugari birali najiritantiju osobu u Beloj kući, Jovana Tomić Matora vodila je otvoreni razgovor sa Stefanom Kandićem o Milici Kemez.

- Nikada mi nisi rekao da si se poljubio sa Milicom. Rekao si mi samo da ste se dotakli bradom - započela je Matora.

- Tako je. I dohvatili samo jednom usnama. Evo, sada to pričam, biće da sam se poljubio sa Milicom. Sada idemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u dublju temu. Muka mi je da pričam više o Milici - govorio je Kendi.

- Nikada mi ni to nisi rekao! Ako neko zna da si bio zaljubljen, znam da si ti bio iskreno zaljubljen. I ona preteruje. Ona ne može da izdrži da tebe ne pecka. Juče je Iva rekla: "U bradu, meni je rekao to u poverenju", ja sam čula to, čula je Pešićka, ona je rekla Milici, Milica je ustala i postavila njoj pitanje. Posle je kod mene došla Pešićka, i kaže mi da je Milica rekla Bori kako ona njega gotivi, kako ona ne može da ćuti, kako mora da mu kaže. Zameram ti ako si bilo koju stvar rekao Nini ili Ivi, a da u mene nemaš poverenja da kažeš mi tako nešto! - govorila je Matora.

- Ona mene već sada mrzi! Ja ti kažem, ništa više nisam imao! Sto puta smo se jedno drugom unosili u facu, samo je jednom bilo nešto malo i to je to - nastavio je Kendi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Folkerka u minijaturnim gaćama pleše na BAZENU, uvija se oko njega, roditelji deci pokrivaju oči (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.