ONA JE TEŠKA BUDALA, GORA OD NADEŽDE: Cimerke BESNE osule drvlje i kamenje na Krunićevu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE TEŠKA BUDALA, GORA OD NADEŽDE: Cimerke BESNE osule drvlje i kamenje na Krunićevu! (VIDEO)

Ženska sujeta je najgora...

Nakon što su izogovarale Maju Marinković, Jovana Tomić Matora i Mina Vrbaški prešle su na Ivanu Krunić, koja je takođe bila razigrana ovog jutra.

Jovana je htela da istakne koliko joj je čudno ponašanje Krunićeve, budući da je sinoć imala napad histerije i da je plakala pred milionskim auditorijumom, a onda samo nekoliko minuta kasnije počela da se smeje. Vrbaški je zadrugarku uporedila sa prošlogodišnjom cimerkom Nadeždom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Biljić, koja sada uživa u trudničkim danima i čeka dete sa Tomom Panićem, sa kim je i Mina bila u vezi.

- Ova Ivana je ozbiljna dalabu (budala). Sinoć je plakala, krenula da vrišti kad su bile reklame, ona se onda smejala, ljubila sa njim. Kako je to moguće? Meni kad nije do života, ja sam tužna - izjavila je Matora.

- Gora je od Nadežda - dodala je Mina.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "Odrekao se Lune i rođenog brata!" Besni RAT između Anabele i Đoleta, IZNELA sav PRLJAV veš, pa prešla i na Andreja! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.