ONA JE PRETEČA TOGA! Nakon što je Slađa potkačila Đoganijeve, Anabela joj uzvratila na finjaka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 00:31

"ONA JE PRETEČA TOGA!" Nakon što je Slađa potkačila Đoganijeve, Anabela joj uzvratila na finjaka!

"Istinski se dive svemu što je Luna napravila."

Nakon što je Slađa Delibašić potkačila porodicu Gagija Đoganija i rekla da je njena naslednica sama skupila pare za muzičku karijeru, a ne pomoću rijalitija, denser i Atijasova su joj žestoko odgovorili.

Na ovu opasku nije mogla da ne odreaguje Lunina majka  Anabela, koja je takođe bila deo rijalitija. Ipak ona se nije iznervirala poput svog bivšeg supruga, već je na fin način odgovorila nekadašnjoj jetrvi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Anabela (@anabelci)

- Nedavno smo se srele Slađa, Silvija i ja i one su delovale kao da se istinski dive svemu što je Luna napravila. Njihova reakcija na sve što je moja ćerka postigla se videla, bilo im je drago i zbog njene karijere i zbog toga što čeka bebu. Radovale su se. Ne bih rekla da se to odnosi na Lunu, ta izjava - počela je Anabela i dodala:

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic)

- Može da misli ko šta hoće, ali čim ljudi tako pričaju, znači da prate i da se na neki način dive toj osobi. Znamo i da je Slađa bila učesnik "Parova", tako da ne liči na nju da pljuje hleb koji jede. Ona je bila uvek atraktivna u šou biznisu, pogotovo kada je bila u rijalitiju. Ona je preteča toga. Preponosna sam na svoju ćerku i znam da joj se dive.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.