ONA JE KEPEC IZ GRANDA, sa kojom je LUKAS varao Sonju?! Isplivale tvrdnje - reč je o PEVAČICI koja se skoro UDALA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 22:28

ONA JE KEPEC IZ GRANDA, sa kojom je LUKAS varao Sonju?! Isplivale tvrdnje - reč je o PEVAČICI koja se skoro UDALA?!

Mnoge je iznenadilo

Iako se još nije pojavila u prodaji, Knjiga Ace Lukasa "Ovo sam ja" izazvala je veliku buru u javnosti.

MALO LJUDI ZNA ZA OVAJ RAJ NA ZEMLJI! Najlepše plaže su nam blizu, morate ih posetiti ŠTO PRE!

Pevač se potpuno ogolio i ispričao je i teške momente iz braka sa Sonjom Vuksanović.

On je priznao da je sa njom imao žestoke sukobe, ali da ju je neizmerno voleo, zbog čega se promenio i prihvatio da postane drugi čovek, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je istakao da je svemu došao kraj kada ga je optužila za nasilje.

Kako je napisao, ona ga je tada optužila da ju je prevario s jednom pevačicom iz postavke "Zvezda Granda", a izvor blizak pevaču tvrdi da je u pitanju Ana Sević, kako piše "Kurir".

- Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš! Misliš da ne znam da je**š onog kepeca iz 'Zvezda Granda'! Kad je to izgovorila, nisam mogao da se kontrolišem. Taj kepec se bolje ka*a od tebe. I bolja je riba od tebe. A s tobom mogu da legnem samo kad sam pijan! - prepričao je Lukas jednu od svađa.

A post shared by SONJA • VUKSANOVIC (@sf__fashion__style)

Tragom ovih informacija iz pevaču bliskog izvora - koji je do detalja upućen u ceo slučaj i zna sve dobro čuvane tajne srpske estrade, otkrio je da se navodno radi o Ani Sević, bivšoj supruzi Darka Lazića o čemu se u to vreme uveliko pričalo na estradi.

Tada je ta priča došla i do novinara, ali ju je Lukas demantovao, jer su u to vreme i on i Ana bili u brakovima sa sada već bivšim partnerima.

- Pričalo se da su se viđali mesecima, i to u jednom hotelu u strogom centru grada. Lukas nikada nije hteo da javno prizna, a i Ana je poricala da se viđaju - priča izvor za pomenute novine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.