ONA JE FOLIRANT, ŽELI DA BUDE ŽRTVA Maja RASKRINKALA Ivu: Tri dana me gazila... Nastao HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2020, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ONA JE FOLIRANT, ŽELI DA BUDE ŽRTVA" Maja RASKRINKALA Ivu: "Tri dana me gazila..." Nastao HAOS!

Sve je rekla!

Branislav Radonić Brendon imao je izlaganje na sebi svojstven način, ali su svi bili iznenađeni kako je ovoga puta komentarisao Ivu Grgurić o kojoj je imao samo reči hvale, a rekao je nešto što je bilo totalno suprotno od onoga što su ostali takmičari rekli o njoj.

I Maja Marinković se dotkla njene prošlosti, tako da je još jednom napomenula zbog čega o njoj nema lepo mišljenje, ali nije osporavala da Iva nije loša osoba. O Stefanu Kariću su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imali standardne komentare, budući da on ni sa kim nije imao ozbiljan konflikt koji bi uticao na to da bilo ko o njemu pomisli nešto loše.

- Moj tata baš gotivi Ivu, ja sam video nju kako plače i posmatrao sam je kako to radi. Tu si bila jako iskrena, u tom izlivu emocija. Ja sam te već izabrao kao drugaricu koja će mi pomoći da svoje performanse sprovodim u dela. Ja sam Karića upoznao ovde i bili smo diskretni u komunikaciji. Stekao sam utisak da je prepotentan, ali sam se uverio da nije tako. Ali, damu ću sačuvati, Stefana šaljem u izolaciju - rekao je Brendon.

- Ja sam već rekla šta mislim o Ivi, iza tog mišljenja stojim i dan danas. Znaš da budeš normalna kad pričamo o nekim temama, ali da je folirant, jeste. Želi da bude žrtva, malo pre je htela da me pripremi na nominaciju. Tri dana me gazila i onda me danas zvala da pričamo. Ja ću svakako reći šta mislim, ja ne podržavam to što je radila u prošlosti, tu nema izgovora, to je ružno i to ne bi trebalo nijedna devojka sebi da dopusti. Stefana gotivim, tako da svakako šaljem Ivu - rekla je Maja.

Evo kako je to izgledalo.

Luna doživela NEZGODU, a iza nje se pojavio Đole! Posle priča da je se stric ODREKAO, šok scena na MACu (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.