ONA JE BOMBA! Kažu da je 48-godišnja pevačica NAJLEPŠA U REGIONU, a sada se skinula u bikini i pokazala NIKAD MRŠAVIJU FIGURU

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 19:11

ONA JE BOMBA! Kažu da je 48-godišnja pevačica NAJLEPŠA U REGIONU, a sada se skinula u bikini i pokazala NIKAD MRŠAVIJU FIGURU

Zasenila čak i mnogo mlađe koleginice!

Nina Badrić važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih pevačica u regionu, ali nije tajna da je u par navrata kuburila sa malim viškom kilograma. No, izgleda da je to prošlost!

Naime, Nina na novim fotografijama izgleda bolje i vitkije nego ikada pre, iako je oduvala već 48 svećica na rođendanskoj torti!

Lepa Hrvatica nedavno je objavila nekoliko fotografija na kojima se jasno vidi njena nova figura - sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ostavila bez daha tankim strukom i zategnutim, dugim nogama.

Објава коју дели Nina Badrić (@badrich) дана 27. Авг 2020. у 4:51 PDT

Popularna 48-godišnjakinja prethodnih meseci posvetila se svom zdravlju, a naporni treninzi i izbalansirana ishrana i te kako su dali rezultate. To najbolje pokazuju i komplimenti oduševljenih pratioca na Instagramu.

Објава коју дели Nina Badrić (@badrich) дана 3. Авг 2020. у 10:55 PDT

"Izgledaš vrh", "Nina, kako je to moguće?", "Bogami, linija ti je tip-top", "Izgledaš kao milion dolara", samo su neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.