ONA IMA NAJVEĆU ZADNJICU u KUĆI! Aleksandra REKLA ko ima NAJOBIMNIJU POZADINU u vili: nastao OPŠTI HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 09:39

ONA IMA NAJVEĆU ZADNJICU u KUĆI! Aleksandra REKLA ko ima NAJOBIMNIJU POZADINU u vili: nastao OPŠTI HAOS!

Ukućanke se šokirale!

Uvek kada u "Parovima" traje emisija "Pitanja gledalaca", u vili raste uzbuđenje i temperatura. Tako je bilo i ovog puta kada se na ekranu pojavilo pitanje upućeno Aleksandri Jakšić.

- Kažeš da ti za stolom kažeš svima šta misliš. Možeš li onda objasniti gledaocima zašto van stola tepaš i šlihtaš se osobama koje za stolom častiš uvredama, psovkama i klevetama. Šta misliš šta to govori o tebi? - pitao je gledalac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pošto je gledalac bio potpisan imenom thebestof-markonatasa, po čemu se vidi da je u pitanju obožavalac Nataše Pajović i Marka Perovića, Jakšićeva je krenula ironično da komentariše oboje.

- Best of, najbolje od, kao da su muzičke zvezde, pa od pedeset albuma sada prave kompilaciju najboljih scena, verovatno dok su u tuš kabini pa je on šljepa po du*etu - bila je ironična Aleksandra.

- Volela bi ona da ja nju šlepim ali neće - dobacio je Marko kroz smeh.

- Od njih ne možemo ništa drugo da vidimo osim klopanja pasulja, kiselog kupusa koji jedu po tri dana. Kod ove ekipe je potreban kvantitet a ne kvalitet, zato kuvaju dva lonca. Nataša je sve veća i veća. ima d*pe veće dva puta od mene. Zato me nemojte zvati više prase i debela Aleksandra. sada imamo najveće du*e u vili, a to je Nataša Pajović! - bila je surova Aleksandra.

- Ne vređaj fizičiki izgled, sram te bilo - bio je besan Marko.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.