ON TE DOBRO SPUSTIO KAD TE JE IZBACIO IZ STANA, IMAŠ GLAVU KAO KENTAUR Zadrugarka oplela po Ivi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ON TE DOBRO SPUSTIO KAD TE JE IZBACIO IZ STANA, IMAŠ GLAVU KAO KENTAUR" Zadrugarka oplela po Ivi

Pogodilo je što je prozvana kao najumišljenija osoba.

Iva Grgurić izabrala je Maju Marinković kao najumišljeniju zadrugarku, ističući da bi "trebalo malo da se spusti na zemlju".

Maju je to poprilično razbesnelo, pa se nije ustezala da Grgurićevoj odgovori na prozivku.

- Maja je najumišljenija, mislim da bi trebalo da se spusti na zemlju, mnogo je nadmena. Ti si broj jedan - oštra je bila Iva.

Maja joj je na to kao iz topa prebacila prošlost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i muškarce koji su je tokom njenog boravka u Zagrebu navodno finansirali.

- Nije problem da imaš svoj stav, ja možda jesam najumišljenija osoba, ali ne znam da li je problem to što moraš da zatvoriš vrata kad se presvlačim da tvoj dečko ne bi gledao. Tebe je Zvonko dobro spustio kad te izbacio iz stana i kad Suki nije hteo da ti plati zube. Ti imaš glavu kao kentaur", brecnula se Maja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.