ON JE SVE POKRENUO! Neposredno pre nastupa OTKRIVAMO, ovaj muškarac je UTICAO na početak Lunine karijere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON JE SVE POKRENUO! Neposredno pre nastupa OTKRIVAMO, ovaj muškarac je UTICAO na početak Lunine karijere!

Sve je pokrenuo!

Pored brojnih bivših zadrugara na štandu Srbije Danas na ovogodišnjem sajmu, ugostili smo i pevača Savu Perovića. On je za naš portal govorio o brojnim situacijama vezanim za Zadrugu.

 Kaže da mu u rijalitiju nisu najteže pale svađe i narušeni međuljudski odnosi, već ono što je te stvari činilo još težim.

- Najteže mi je palo to što ti je tamo tolika štroka, mnogo je prljavo, ja ne znam da li se to vidi, moža neko ko prati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve te strimove, a vrlo često nema ni šta da se jede, zbog tih oskudnih budžeta koje podelimo jedni drugima, pa neslaganja - kaže Perović.

Kaže da su Luna i Marko savršen par jer je njoj potraban upravo ovakav muškarac.

- Marko je njoj čučnuo sa pažnjom, ona se tu pronašla i nema potrebe da traži novog muškarca - kaže Savo.

- Redovno, baš, baš se družimo. I sa Lunom i sa Aleskom se najviše družim, to su drugarstva koja će trajati, mi smo se tamo jednostavno pronašli. Sa Lunom sam svakodnevno u kontaktu  - kaže on i dodaje da je on uticao na Lunu da počne da se bavi pevanjem.

- Da sazrela je jako, ja sam bio za to da se ona bavi muzikom, da krene u te vode. Smatram da ona potiče i iz takve porodice, muzičke porodice. Popularna je sada zbog rijalitija i sada mora da je iskoristi - rekao je Perović tom prilikom.

LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.