ON GOVORI U TRENUTKU BESA...! Za SD Anakonda OPLELA po Kristijanu nakon navoda da je bila u GRUPNJACIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 16:26

"ON GOVORI U TRENUTKU BESA...!" Za SD Anakonda OPLELA po Kristijanu nakon navoda da je bila u GRUPNJACIMA

"Definitivno mi jeste zamerio, što sam, na neki način, prekinula to prijateljstvo..."

Anđela Milenković, Anakonda, je nakon izlaska iz Zadruge za naš portal Srbija Danas, u velikom intervjuu raskrinkala zadrugare ali i otkrila šta je saznala nakon izlaska iz rijalitija, PROČITAJTE OVDE.

Danas se Anđela oglasila za naš portal, kako bi prokomentarisala navode Krstijana Golubovića, koji je u "Zadruzi" pomenuo da je ona navodno išla po "grupnjacima" te da je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kojekakvim muškarcima, a sada je Anakonda za Srbija Danas odgovorila na prozivke Golubovića:

- Pa on je to pričao na osnovu toga što je čuo u rijalitiju, na osnovu svih tih priča koje su iznešene tu, on mene ne poznaje, niti zna moj život, tako da, sve što govori, govori u trenutku besa.Videla sam da je rekao da sam d*petom zatvorila vrata, da mi ne zamera, ali definitivno mi jeste zamerio, što sam, na neki način, prekinula to prijateljstvo. - rekla nam je Anđela za Srbija Danas, pa dodala:

- Logično je da Kristijan u svojim krugovima želi da ima odane ljude, a ja to mogu reći nisam ispala, barem ne prema njemu, jer ja dole nikoga nisam smatrala prijateljem, zato što je to u rijalitiju nemoguće i svakoga sam držala sa rezervom. On je za mene itekako na početku govorio da sam neko ko nikada ne bi izdao, ali ja sam dole tada bila u fazi upoznavanja svih tih ljudi, tako da sam imala kompletno pravo da odlučim sa kim ću se družiti. Na kraju je rekao da se sprdao i za japanke i nešto da kada bih mu došla napolju i tu ga je Mića prekinuo. Tako da, ne bih više komentarisala, pošto nisam unutra i ne mogu mu reći u lice šta imam. - rekla nam je Anakonda za Srbija Danas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.