ON ĆE BITI SVEDOK U SLUČAJU ŠAVIJA PROTIV KARIĆA? Jedan od rekih koji mogu da razjasne šta se dogodilo te noći?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 13:31

ON ĆE BITI SVEDOK U SLUČAJU ŠAVIJA PROTIV KARIĆA? Jedan od rekih koji mogu da razjasne šta se dogodilo te noći?

Nije se oglašavalo, ali mođa je nešto video?

Nataša Šavija (35), bivša manekenka i starleta, primljena je juče u Klinički centar Vojvodine sa višestrukim prelomima glave i lica.

Na mrežama su isplivali snimci iz etno sela, sa navodne svadbe, a na proslavi je pevao Radiša Trajković Đani, a u jednom od snimaka se vidi i ruka Stefana Karića koja je prepoznatljiva po njegovim tetovažama, a on nije ispuštao čašu iz ruke i sve vreme se veselio.

Pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su da stupe u kontakt sa Đanijem, ali folkera nisu uspeli da dobiju, ali su zato dobili njegovu suprugu Slađu Trajković koja je rekla da ne zna ništa o tome i da nju to ne zanima.

- Ja se ne bavim tim stvarima i mene to ne interesuje. Žao mi je kada je svaki vid nasilja u pitanju, ali stvarno za to ne znam. Ja sam kod kumova, Đani je u Beogradu - rekla je Slađa.

Inače, navodno je Šaviju pretukao bivši učesnik "Zadruge", Stefan Karić. Ona se odmah oglasila za "Blic" i izjavila da ima prelom vilice zbog čega će morati da bude operisana.

- To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka.

- On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija. Ne znam da li vilica moći da mi se vrati na pređašnje stanje u kojem je bila - ispričala je Nataša Šavija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.