OGROMNA SUMA! Kaja Ostojić umesto u novi album, 20.000 evra uložila u OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGROMNA SUMA! Kaja Ostojić umesto u novi album, 20.000 evra uložila u OVO!

Potpuno iznenađenje!

Pevačica Katarina Kaja Ostojić uložila je oko 20.000 evra u privatni biznis! Ona je nedavno pokrenula svoj brend odeće, a kako bi sve bilo kvalitetno, iskreširala je veliku lovu.

- Kaja je dugo želela da napravi svoj brend i zato, sad kad joj se konačno ostvario san, nije žalila ni centa. Uložila je oko 20.000 evra da bi startovala kako treba. Mnogo novca je utrošila na materijale od kojih će se raditi njena linija, šnajderke, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za kampanju i promociju njenih proizvoda - navodi izvor blizak pevačici za Hit.

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on May 6, 2018 at 5:20am PDT

Žena svetski popularnog di-džeja Džuniora Džeka uključena je u sve procese kada je u pitanju njen privatni biznis.

- Ona je išla u Grčku po materijale, svaki korak je ispratila. Šivenje haljina je nadgledala, svakodnevno je sastančila sa raznim klijentima. Vrlo predano je ušla u ceo posao - dodao je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.