OGOVARA JE ESTRADA?! Maja Berović OTVORENO o odnosu sa kolegama, pričama o NJOJ, ali OVO je BOLI najviše!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGOVARA JE ESTRADA?! Maja Berović OTVORENO o odnosu sa kolegama, pričama o NJOJ, ali OVO je BOLI najviše!

Emotivno!

Maja Berović je nedavno imala veoma uspešan koncert u Štark Areni, a zatim je imala i veoma uspešne koncerte u Splitu i Novom Sadu. Ipak, ljudi teško praštaju uspeh pa se i Berovićka suočila sa ovom činjenicom.

- Čula sam kako se po estradnim kuloarima šapuće da neću imati dovoljno pesama za koncert i kako je to preveliki zalogaj za mene. Međutim, svi ti dušebrižnici su zaboravili da je iza mene dugogodišnji rad i sedam studijskih albuma. Ružne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentare prihvatila sam s osmehom, jer čvrsto stojim na zemlji, i vrlo sam svesna svojih kvaliteta. Gde bih bila ja da sam reagovala na sve što sam čula o sebi za ovih 13 godina karijere? Verovatno bih poludela - istakla je Maja.

 Ovi komentari zadiru i u njen privatni život.

- Osim priča vezanih za koncert, bilo je tu i raznih drugih tema - od toga da me je suprug prevario, da sam promenila veru, do toga da ime i prezime koje mi stoji u zvaničnim dokumentima nije moje. Muž me nije prevario, a i da jeste a da ja to ne znam, svaka mu čast - rekla je Maja.

Religija je nešto što po Berovićevoj zavisi od slobodnog mišljenja.

- Veru nemam potrebe da menjam jer se u mojoj kući oduvek poštovalo tuđe mišljenje i odnos prema Bogu. Volela bih da mi objasne ti koji plasiraju laži o mom identitetu, zašto bih menjala ime koje sam dobila po rođenju? - istakla je Maja, a porodica je za nju najbitnija.

- Nemam reči kojima bih opisala koliko mi je falilo očevo prisustvo na koncertu. Tokom priprema za koncert često sam mislila na njega. Volela bih da je mogao da bude pored mene. Gubitak oca je nemerljiv i zauvek je ostavio ranu u mom srcu. U jednom momentu, tokom koncerta podigla sam glavu ka nebu i u sebi izgovorila: 'Volim te najviše na svetu, danas mi beskrajno nedostaješ. Verujem da si negde gore srećan. Nadam se da sve ovo vidiš i da si ponosan na mene' - završila je pevačica sa bolom u glasu.

ISPLIVALA ŠOK ISTINA! Voditeljka Slagalice morala da progovori o SVAĐI SA KOLEGINICOM I TAKMIČARIMA!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.