OGLASIO SE REPEROV OTAC! Progovorio o RAZVODU! U kontaktu smo sa Ivanom A evo šta je rekao o TARI

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 15:30

OGLASIO SE REPEROV OTAC! Progovorio o RAZVODU! "U kontaktu smo sa Ivanom" A evo šta je rekao o TARI

"Ivana će sačekati da Nenad izađe iz Zadruge..."

Reper i aktuelni zadrugar Nenad Aleksić Ša protekle noći saznao je da se njegov brat oglasio i rekao da ga podržavaju, ali da je razvod sa njegovom još uvek zakonitom suprugom Ivanom neizbežan.

Nakon brata, oglasio se i Nenadov otac, koji je potvrdio da će do razvoda doći, te da su u kontaktu sa Ivanom.

Gospodin Aleksić je potvrdio informaciju da je Ivana Aleksć odlučila da se razvede od njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sina:

- Ja ovo ne bih uradio, ali kada je Neša rekao da se oglasimo, reći ću. Ivana je odlučila da se razvede, ali će sačekati Nenada da izađe iz Zadruge da porazgovaraju njih dvoje kao odrasli ljudi. Ja moram da kažem da mi jesmo sa Ivanom u kontaktu, viđamo je, ali ne bih ništa više otkrivao o tome - ispričao je Nenadov otac.

Na pitanje da prokomentariše odnos Tare Simov i njegovog sina, on je kratko odgovorio.

- Iskreno, ja to ne bih komentarisao, ne bih se ni oglašavao ni za ovo, ali pošto je Nenad rekao da se oglasimo, uradio sam to - rekao je Nenadov otac.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Ivana je odlučila da se razvede, viđamo se sa njom" Posle brata, oglasio se otac Nenada Aleksića Ša

Izvor: Blic, 09.Mar.2021

Protekle noći, reper Nenad Aleksić Ša saznao je da se njegov brat oglasio i otkrio da je razvod sa njegovom, još uvek zakonitom, suprugom neizbežan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.