OGLASIO SE I CAR - nakon šokantne potvrde susreta Aleks i Dejana, Filip rešio sve da objavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 21:08

OGLASIO SE I CAR - nakon šokantne potvrde susreta Aleks i Dejana, Filip rešio sve da objavi

Velika muka

Produkcija rijalitija ,,Zadruga" oglasila se i izdala zvanično saopštenje da će se u večerašnjoj emisiji suočiti Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević, bivši partneri.

Poznato je da je Aleksandra prevarila Dejana sa Filipom Carem, koji se sada oglasio tik nakon što je objavljeno da će se večeras njih dvoje suočiti.

Naime, Car je na Instagram profilu objavio video, na kom je pokazao da se i dalje nalazi u Crikvenice, te da on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije pošao sa Aleksandrom u Srbiju na suočavanje sa bivšim partnerom.

Car je snimio jedan kadar koji je objavio na Instagramu, a komentari su se samo nizali jedan za drugim:

- "Je l' to Car opet ne sme za Srbiju?", "Dejan večeras smuva Aleks i papa Caru" - bili su samo neki od komentara koji su se nizali na društvenim mrežama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.