OGLASIO SE FILIP CAR: Prekinuo ćutanje i progovorio o prevari ali i MOĆNOJ POLITIČARKI - ovo je cela istina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023, 18:48

OGLASIO SE FILIP CAR: Prekinuo ćutanje i progovorio o prevari ali i MOĆNOJ POLITIČARKI - ovo je cela istina!

I to smo dočekali!

Bivši zadrugar Filip Car je prekinuo ćutnju i oglasio se nakon pisanja medija da su Aleksandra Nikolić i on raskinuli. Osvanule su privatne fotografije sa jedne proslave, na kojima je uhvaćen sa jednom devojkom sa kojom je navodno prevario Aleks, a potom su isplivale i fotografije sa političarkom E.M. koju je Filip grlio na slici.

On tvrdi da su stvari drugačije nego što izgledaju.

 - Ljudi imaju takve teorije da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je to strašno! Na mom rođendanu su bili moja porodica i jako uzak krug mojih prijatelja i prijateljica ! Devojka sa kojom sam na slici je devojka mog prijatelja koji nas slikao! A cura s kojom su napisali da sam se ljubio na zatamnjenom famoznom snimku je moja školska prijateljica cura koja ima muza i dete… - priča Filip za "Blic" i dodaje:

Vidim naslove Filip poslao Alex kući da bi ju varao! Ne radi se o prevari, dva dana pre rođendana je ona donela odluku o odlasku, a na dan rođendana mi saopštila! Raskid se desio radi skroz desete stvari ali shvatam da se ovo koristi i neka - zaključio je bivši zadrugar.

- Vidim da me mnogi spominjete svuda, pišete i tražite informacije. Da, istaina je, Filip i ja smo se razišli, a razlog našeg razilaska je to što ne možemo da nađemo zajednički jezik što se tiče naše budućnosti i ostaloga. Previše se razilazimo u stavovima koji dovode do ružnih situacija i ružnih reči. ja sam na putu za Beograd i ne odgovaram na poruke, shvatite da sada sve što želim je mir i da me ispoštujete u tome - napisala je Aleks.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.