OGLASIO SE ACA LUKAS POSLE PRIVOĐENJA: Popio sam malo više ALKOHOLA, odgovaram za svoje postupke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 13:05

OGLASIO SE ACA LUKAS POSLE PRIVOĐENJA: "Popio sam malo više ALKOHOLA, odgovaram za svoje postupke!"

Priveden je sinoć u rutinskoj kontroli!

Aca Lukas priveden je sinoć u rutinskoj kontroli na Banjici, a sada se oglasio i otkrio šta se dogodilo.

- Ništa tu nije sporno. Pustili su me, nisam više u policiji. Malo sam više popio alkohola i priveli su me. Kao i svaki drugi građanin odgovarao sam za svoje postupke. Sada je sve u redu - kaže Aca.

Podsetimo, pevača je sinoć policija zaustavila i priveden je u stanicu. Kako nezvanično saznaje "Kurir", pevač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je navodno bežao od policije.

Druga patrola uspela je da zaustavi Lukasa, rađen mu je alkotest koji je potvrdio da ima alkohola u krvi. Potom je rađen i test na drogu. Policajka je pokušala da ga zaustavi, ali je pevač bio bahat i vređao policiju.

Lukasov menadžer Saša Mirković rekao je da ne zna ništa o tome.

- Ne znam ništa o tome, čuli smo se sinoć i ništa mi nije rekao - rekao je Mirković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.