Izvor: Luftika.rs, 25.Jan.2021, 13:11

Aca Lukas priveden, vređao policiju i pijan bežao od patrole

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, priveden je sinoć u stanicu policije zbog bahate vožnje u alkoholisanom stanju.
Naime, Lukasa je tokom sinoćne rutinske kontrole prvo zaustavila policija na Banjici, nakon čega je pobegao, da bi ga druga patrola sustigla i privela. Osim što je bio u alkoholisanom stanju, navodno je i vređao policiju, javlja Nova.rs.
Kako bismo proverili ove informacije, pozvali smo Lukasa, koji nam je u svom maniru odgovorio uvredama.
S >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << druge strane, njegov producent Saša Mirkovića tvrdi da nije upućen u ove informacije.
“Čuli smo se poslednji put sinoć oko 21 sat. Nisam upućen šta se desilo. Zvao sam ga jutros, nije mi se javio na telefon”, rekao je njegov menadžer.
Mitrović o Verici Bradić, Hit tvitu i Lukasovim prostaklucima: Veoma sam ponosan

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

ŽESTOKO KAŽNJEN Aca Lukas mora da plati 60.000 zbog vožnje u alkoholisanom stanju, dobio i zabranu da sedne za volan

Izvor: Blic, 25.Jan.2021

Aca Lukas moraće da plati 60.000 dinara kazne jer je sinoć upravljao automobilom pod dejstvom alkohola, a osim toga dobiće i 14 kaznenih poena, kao i sedam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.