OGLASILA SE ZAKONITA ŽENA VERENIKA ANDREANE ČEKIĆ: Evo šta je poručila budućim mladencima

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE ZAKONITA ŽENA VERENIKA ANDREANE ČEKIĆ: Evo šta je poručila budućim mladencima

Adreanu Čekić verio je dečko Marko Milošević koji je i dalje u zakonitom braku sa Marinom Milošević sa kojom ima dete.

Naime, on je izvadio prsten na proslavi rođendan svoje drage, a ona mu je uz suze radosnice rekla "da".

Supruga, sada već verenika Čekićeve, poželela im je sve najbolje.

- Želim im sve najbolje. Marko i ja nismo u kontatku. On nije u kontatku ni sa mnom, ni sa detetom. Nikakav kontakt nemamo.

- Mi ne pričamo od onog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana od kada je on otišao od nas i ostavio dete. On dete nije video tačno tri meseca! Nije zvao da pita kako mu je dete, gde mu je dete... Nije poželeo detetu ni srećan polazak u školu, niti zna da li mu dete ide u školu", rekla je u jednom dahu Marina.

- On ima moj broj telefona na koji može uvek da se javi. Ja njemu nisam ništa uradila, uradio je on meni.

- Ja nemam razlog da mu se javim. Samo želim da se hitno razvedem, jer ne želim da živim u bigamiji, poligamiji ili kako se već to vodi...

- A njima želim svu sreću ovog sveta i da što pre postanu roditelji i vide kako je imati decu", rekla je još zakonita supruga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Želi hitno da se razvede! Poželela je sve najbolje Andreani Čekić i svom suprugu!

Izvor: Svet plus, 05.Sep.2019

Vest da je Andreanu Čekić verio dečko Marko Milošević koji je i dalje oženjen Marinom, sa kojom ima ćerku mnoge je šokirala. Marina želi hitno da se razvede! Poželela je sve najbolje Andreani Čekić i svom suprugu! ..Mnoge je zanimalo šta o veridbi misli još uvek zakonita supruga Marka...

Nastavak na Svet plus...

Oglasila se supruga muškarca koji ženi Andreanu Čekić

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Sep.2019

Pjevačicu Andreanu Čekić zaručio je Marko Milošević koji je i dalje u zakonitom braku sa Marinom Milošević sa kojom ima dijete.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.