OGLASILA SE PRODUKCIJA - samo DAN pred IZBACIVANJE, na zadrugarima je ODLUKA - moraju da IZGLASAJU...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 16:15

OGLASILA SE PRODUKCIJA - samo DAN pred IZBACIVANJE, na zadrugarima je ODLUKA - moraju da IZGLASAJU...

Au, sprema se haos...

Danas je stiglo pismo Velikog šefa, te se produkcija obratila svim zadrugarima, da moraju da izglasaju jednog od njih, ko se najviše isponižavao za devet meseci rijalitija.

- Dragi zadrugari, reč ponižen, ponižavanja i isponižavan je reč koja se najčešće pominje u Zadruzi. Sada neka svako od vas da navede ime zadrugara koji je najviše isponižavao i jednog koji najviše ponižava u Zadruzi. Znate šta vam je činiti, a da li ćete biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskreni i pokazati da imate stav zavisi od vas. Neka svako ustane i obrazloži razloge zbog koje je naveo ime određenog zadrugara. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.