Izvor: Scandal.rs, 16.Okt.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE MARIJANA MIĆIĆ POSLE EKSPLOZIJE NJENOG AUTOMOBILA: Otkrila da li je povređen i njen otac

U Ulici Vojvode Stepe u blizini broja 414 na Voždovcu, u blizini Trošarine, došlo je do eksplozije automobila i tom prilikom su, prema nezvaničnim informacijama, povređene dve osobe. Eksplozija se desila oko 13.30 časova, a auto marke “golf 4” u vlasništvu je voditeljke “Pinka” Marijane Mićić. U kolima je u tom trenutku bio samo njen The post OGLASILA SE MARIJANA MIĆIĆ POSLE EKSPLOZIJE NJENOG AUTOMOBILA: Otkrila da li je povređen i njen otac appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SVEDOCI EKSPLOZIJE VODITELJKINOG "GOLFA" U ŠOKU "Automobil je odskočio od zemlje, eksplozija katapultirala Mićićkinog oca, zato je i preživeo"

Izvor: Blic, 17.Okt.2018, 11:18

Svedoci jučerašnje eksplozije automobila "golf 4" koji je u vlasništvu voditeljke Marijane Mićić, a kojim je u tom trenutku upravljao njen otac Nebojša Mićić, kažu da je automobil odskočio od zemlje, a da su se stanarima ove ulice prozori zatresli od detonacije!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.