OGLASILA SE ANĐELINA PORODICA POSLE DVA MESECA ĆUTANJA: Zagrmeli, pa otkrili da li je i dalje podržavaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 18:41

OGLASILA SE ANĐELINA PORODICA POSLE DVA MESECA ĆUTANJA: Zagrmeli, pa otkrili da li je i dalje podržavaju

Sirena iz Đenovića

Porodica Anđele Đuričić izazvala haos na društvenim mrežama najnovijom fotografijom, koja se pojavila na njenom Instagram profilu!

Samo dan nakon što je dobila čestitku roditelja, Anđela Đuričić se pomirila sa Zvezdanom Slavnićem, koji ju je prethodno prevario sa Majom Marinković.

Nakon toga se Anđelina porodica nije oglašavala, a na zvaničnom njenom profilu dugo nije bilo novih objava, zbog čega su mnogi shvatili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su joj najbliži okrenuli leđa.

Iako se dugo govorilo da njena porodica od sramote gotovo iz kuće ne može izaći, čini se da su roditelji i dalje uz nju, te da smatraju da im je ćerka ponos Crne Gore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.