OGLASILA SE ANĐELA - Nakon pretnji tužbom Pink televiziji i voditelju, Đuričićeva se obratila svojim FANOVIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023, 15:17

OGLASILA SE ANĐELA - Nakon pretnji tužbom Pink televiziji i voditelju, Đuričićeva se obratila svojim FANOVIMA

Poručila je samo ovo.

Anđela Đuričić ponovo je dospela u centar skandala, nakon što je donela odluku da tuži voditelja Darka Tanasijevića, ali i Pink televiziju O ČEMU DETALJNIJE PROČITAJTE KLIKOM OVDE.

Haos je nastao nakon gostovanja Zorice Marković na televiziji Pink, u emisiji "Narod pita", a koju je ugostio Darko.

Voditelj za sada nije želeo da komentariše novonastalu situaciju, a Đuričićeva se oglasila i danas na društvenoj mreži Instagram:

- Hvala svima na velikoj podršci ljudi! Nema predaje - napisala je Anđela objavivši fotografiju sebe ispod ikone Isusa Hrista.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZBOG OVOGA SLEDI TUŽBA KO VRATA! Skandal na "Pinku" za vreme reklama, OVO kamere NISU PRIKAZALE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 14:08

Procurio snimak sukoba!..Bivši zadrugari Nenad Lazić Neca i Ivan Marinković bili su sinoć gosti voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Narod pita", a emisiju je obeležilo više sukoba...Strasti se nisu smirivale ni tokom pauza za reklame, a Neca je jednu situaciju usnimio i okačio na društvenu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.