ODVRATNO - GADOST UŽIVO! Produkcijo, HITNO ZABRANITE! Gledaoci zgađeni ovim što zadrugari svaki dan rade

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2022, 14:13

ODVRATNO - GADOST UŽIVO! Produkcijo, HITNO ZABRANITE! Gledaoci zgađeni ovim što zadrugari svaki dan rade

Nepristojno!

Rijaliti "Zadruga" ostvario je ogromnu popularnost, još od prve sezone, a potezi takmičara, njihove ljubavi, sukobi, svađe i prijateljstva, prate se sa ogromnom pažnjom.

O tome svedoče i brojni komentari o učesnicima i događajima na društvenim mrežama.

Osim pohvala i navijanja za svoje favorite, gledaoci se neretko žale i na stvari koje im se u rijalitiju ne sviđaju, a jedna gledateljka ostavila je zanimljiv komentar na jednoj od Fejsbuk >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grupa posvećenih "Zadruzi". Ona smatra da je nedopustivo da takmičari tokom emisija govore "preko žvakaće gume", te je apelovala na produkciju da obustavi prodaju žvaka u Imaginarijumu.

- Produkcijo, mislim da je krajnje vreme da ukinete prodaju žvakaćih guma u prodavnici. Stvarno je odvratno i degutantno gledati ih kako žvaću i pričaju u programu uživo. Krajnje nepoštovanje gledalaca, da im gledamo krajnike. Odvratno, a zabraniti i sunčane naočare za crnim stolom - glasi komentar.

Ovo zaista zvuči kao dobra ideja, međutim verovatno žvakanjem učesnici pokušavaju da "ubiju" nervozu pre lajv emisije, mada, šta su sve radili za ovih 5 sezona, čisto sumnjamo da bilo ko od njih zna za stid ili je nervozan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.