ODLUČIO DA PREKINE ĆUTANJE I OTKRIO SVE DETALJE O ODNOSU SA KIJOM: Darko Lazić potvrdio nagađanja medija! Bio sam sa njom, BILO MI JE LEPO!

Izvor: Svet, 07.Jun.2018, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUČIO DA PREKINE ĆUTANJE I OTKRIO SVE DETALJE O ODNOSU SA KIJOM: Darko Lazić potvrdio nagađanja medija! Bio sam sa njom, BILO MI JE LEPO!

Kako milionski auditorijum ima priliku da prati rat između još uvek zakonitih supružnika Slobe Radanovića i Kristine Kockar u rijalitiju, već neko vreme se polemiše o tome ko je kome više (ne)veran. Kristina je ušla u “Zadrugu” kao prevarena žena, nakon što ju je suprug varao sa blogerkom Lunom Đogani, a njihovi nerazjašnjeni odnosi potresaju Belu kuću gotovo svakodnevno.
Još pri ulasku Kockareve u rijaliti, u javnosti se šuškalo o njenim romansama sa oženjenim muškarcima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pa su je tako povezivali sa raznim mladićima sa estrade. Nekoliko puta je i sam Sloba svojoj ženi prebacivao za priče koje su dopirale i do njega, a tiču se njenog navodnog švrljanja sa strane.
Svih ovih meseci pod budnim okom bio je i pevač Darko Lazić. Folker se do sada nije oglašavao po tom pitanju, ali je konačno rešio da progovori i otkrije istinu.
– Da, bili smo zajedno. Ja Kiju znam jako, jako dugo. Baš se dugo poznajemo, još s početka moje karijere. To se desilo prvi put na nekoj mojoj turneji, više se i ne sećam kako. Imali smo kratku priču, brzo se sve nekako završilo. Bilo je lepo – rekao je Lazić za bosanske medije i tako konačno potvrdio njihovu romansu.
 
SvetPrintscreen
The post ODLUČIO DA PREKINE ĆUTANJE I OTKRIO SVE DETALJE O ODNOSU SA KIJOM: Darko Lazić potvrdio nagađanja medija! Bio sam sa njom, BILO MI JE LEPO! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.