Izvor: Press, 07.Jun.2018, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVIO DALJE?! Andrija našao Kiji zamenu, DA LI JE OVO NJEGOVA NOVA DEVOJKA? (FOTO)

Ne razmišlja o pomirenju sa Kristinom?
Kristina Kockar je u rijaliti "Zadrugu" ušla kao prevarena žena koju je Slobodan Radanovićpred milionskim auditorijumom zamenio sa blogerkom Lunom Đogani. Kiji je u tom trenutku kao rame za plakanje dobrodošao bivši dečko Andrija Lazović, sa kojim je, nakon svega što se desilo, obnovila vezu.



>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Autor: Instagram


Mladi Podgoričanin je zavredeo pažnju javnosti Kristininim čestim spominjanjem u Beloj kući, ali i time što je vrlo aktuelan na društvenim mrežama. 



Andrija je maksimalno podržavao svoju devojku tokom boravka u rijalitiju, što je pokazivao i svojim Instagram storijima, sve do momenta kada je Kristina priznala da i dalje voli svog supruga. 




Autor: TV Pink Printscreen


Bliskost još uvek zakonitih supružnika mu je zasmetala, a svoje mišljenje o njima je izrazio putem Instagram profila kada im je poželeo sreću u braku. 



Čini se da je Lazović shvatio da Kijina ljubav prema Slobi nikad neće prestati i da nema svrhe da je čeka, pa se "bacio" u potragu nove devojke. 




Autor: Instagram


Naime, on je na svom Instagram nalogu objavio stori sa zagonetnom osobom i pritom stavio srce. Da li se radi o lepšoj polovini ili je u pitanju prijatelj ostaje da saznamo. 


Nastavak na Press...






Povezane vesti

ODLUČIO DA PREKINE ĆUTANJE I OTKRIO SVE DETALJE O ODNOSU SA KIJOM: Darko Lazić potvrdio nagađanja medija! Bio sam sa njom, BILO MI JE LEPO!

Izvor: Svet, 07.Jun.2018

Kako milionski auditorijum ima priliku da prati rat između još uvek zakonitih supružnika Slobe Radanovića i Kristine Kockar u rijalitiju, već neko vreme se polemiše o tome ko je kome više (ne)veran. Kristina je ušla u “Zadrugu” kao prevarena žena, nakon što ju je suprug varao sa blogerkom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.