ODGOVORILA BILALU NA PROZIVKE! Milica udarila nisko: Čekao je da Maja izgustira druge muškarce, da bi on došao na red

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 17:18

ODGOVORILA BILALU NA PROZIVKE! Milica udarila nisko: "Čekao je da Maja izgustira druge muškarce, da bi on došao na red"

Krivi sebe jer je dozvolila da je povezuju sa pojedinim zadrugarima!

Bilal Brajlović u sinoćnoj emisiji "Narod pita" poručio je Milici Veselinović da se tek progovoriti o njoj, ako nastavi da ga indirektno proziva preko Instagram storija.

Novinari su je pozvali kako bi saznali da li ima nešto iz njihovog odnosa što bi moglo da je ugrozi i čuli kako komentariše njegovo gostovanje sa Majom Marinković.

- Ma šta ima da raskrinka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi smo do poslednjeg minuta bili zajedno. Ja sebe najviše krivim što sam sebi dozvolila da budem povezana sa pojedincima. I nikome nije normalno da jedan muškarac zreo dozvoli sebi da, nakon onakve prevare, ismejavanja i ponižavanja pređe preko svega, pogotovo što je on držao lekcije o dostojanstvu, nazivao devojke f*ksama, a ispada da je čekao da Maja izgustira druge muškarce da bi dočeko svoj red kao Bebica. Sa Majom sam u korektnim odnosima - poručila je Milica za "Pink.rs"

BONUS VIDEO: Maja rekla ”DA”! Bilal i Marinkovićeva otpočinju zajednički život i to u Sarajevu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.