Izvor: Scandal.rs, 22.Avg.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD NJEGA JE UČILA DA PEVA: Pored OVOG muškarca je Nadežda Biljić nakon svih NEVOLJA pronašla UTEHU

Pevačica Nadežda Biljić se pesmom oporavlja od teškog perioda, pošto je nedavno preživela fizičko, ali i psihičko nasilje od bivšeg dečka Tome Panića. Ona je utehu našla u svom domu, gde vreme provodi sa ocem, od koga je, kako kaže, upravo i nasledila talenat. “Evo na koga pevam. Ovo je meni moj ćale pevao kad The post OD NJEGA JE UČILA DA PEVA: Pored OVOG muškarca je Nadežda Biljić nakon svih NEVOLJA pronašla UTEHU appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

JEDNA FOTOGRAFIJA JE SVE OTKRILA Ovako Nadežda izgleda nakon incidenta i jasno je kako se oseća

Izvor: Blic, 23.Avg.2019, 15:22

Pevačica Nadežda Biljić prošle nedelje fizički je napadnuta od strane svog bivšeg dečka Tome Panića, a nakon ove potresne situacije ona se oporavlja u rodnom Valjevu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.